diumenge, 23 de maig del 2010

Mónica Naranjo

Tal dia com avui va néixer...

Mónica Naranjo Carrasco és una cantant que va néixer el 23 de maig de 1974 a Figueres (Girona), filla de pares andalusos que, malgrat les seves dificultats econòmiques, van aconseguir inscriure la seva filla en una escola de música en descobrir el potencial que deixava sentir la seva veu.

Amb catorze i quinze anys es dedica a perfeccionar la seva veu i, paral•lelament, grava cintes amb els seus temes favorits, que envia a les cases discogràfiques.

Una d'aquestes cintes arriba a mans del productor Cristóbal Sansano, que s'entusiasma amb la veu de la jove Mónica Naranjo. Junts es posen a treballar per aconseguir una oportunitat d'una discogràfica. Aquesta oportunitat arriba el 1994, quan Sony Music la presenta com la seva nova estrella del pop espanyol.

El disc debut porta per títol Mónica Naranjo. Els resultats a Espanya són bastant discrets, però aconsegueix un gran èxit a Llatinoamèrica, on ven més d'un milió de còpies, un resultat molt bo per a una artista principiant.

Es diu que, un dia, Salvador Dalí, en escoltar-la, li va dir: "El meu pinzell l'ha guiat la passió. Fes amb la teva veu el mateix".




Mónica Naranjo - Empiezo A Recordarte







Tota la seva trajectòria la podeu trobar visitant las següents pàgines web 

http://www.mn-monicanaranjo.com/
http://www.monicanaranjo.info/mninfo/
http://monicanaranjooficial.blogspot.com/