divendres, 9 d’abril del 2010

La máscara del zorro (1998)

El millor d'aquesta pel.lícula és el seu aroma i estil de cinema clàssic d'aventures, fins al punt que no és difícil imaginar Errol Flynn en el paper principal. La direcció elegant i efectiva de Martin Campbell ajuda molt a l'elegància de la pel.lícula, i sap mantenir un ritme frenètic que impedeix l'avorriment.



I després ens trobem a un Antonio Banderas comodíssim com el Zorro, que realitza una interpretació molt acceptable, encara que sempre a l'ombra del MAGISTRAL Anthony Hopkins, capaç de treure-li suc a tot paper que es preï. Catherine Zeta Jones va anar milloramt amb el temps, i aquí encara li falta per aconseguir la mestria còmica que va exhibir a Chicago o Crueltat intolerable, però va ser sens dubte un bon principi. A més la seva química amb Banderas és única, i dóna com a resultat seqüències excel•lents com la del ball i la del duel entre tots dos a les quadres.

Una d'aquestes pel.lícules per gaudir al 100%, que et deixen un ampli somriure a la cara quan acaben (i més si, com en aquesta, sents de fons un tema com "I want to spend my lifetime loving you "..."Vull passar la meva vida estimant-te"...). al cap i a la fi d'això es tracta.