divendres, 19 de novembre del 2010

Albert Hammond - Necesito poder respirar - 1976 -

ALBERT HAMMOND TORNA AMB LEGEND, UN NOU ÀLBUM ON HA TORNAT A GRAVAR ELS SEUS ÈXITS A DUO AMB GRANS ARTISTES INTERNACIONALS

L'emblemàtic cantant, autor i productor ha compost èxits que han recorregut quatre dècades i que han venut més de 360 milions de discos interpretats pels millors artistes d'arreu del món.

El 23 de novembre es publica Legend, un àlbum que significa el retorn d'Albert Hammond, la tornada d'un artista que porta més de 40 anys component cançons d'èxit, sent un dels elegits que ha esquitxat amb hits cadascuna d'aquestes quatre dècades. Produït i realitzat des de Sony Music Spain, Legend s'edita en tres edicions diferents (que es publicaran respectivament a Espanya, països llatins i països de parla anglesa), amb els grans èxits d'Albert Hammond cantats en espanyol, anglès, italià i francès i amb artistes convidats fonamentals

Legend és un projecte ambiciós i de gran envergadura i complexitat que recupera l'obra d'Albert Hammond, artista íntimament lligat a Espanya (aquí va començar la seva carrera musical), en companyia d'artistes de primer nivell internacional. L'edició espanyola de Legend és la més completa i en ella canten a duo amb Albert Hammond artistes com Raphael, Julio Iglesias, Miguel Bosé, David Summers, Dani Martín, Rosario, Ana Belén, Claudio Baglioni, Albert Hammond Jr (de The Strokes ), Cliff Richard, Ron Sexmith, Bonnie Tyler, Courtney Taylor (de The Dandy Warhols), Al Stewart, Helena Paparizou i Jeane Manson. Al costat d'aquests duos, en Legend Albert Hammond també interpreta en solitari moltes de les seves cançons d'èxit.

Aquí podeu seguir llegint aquesta notícia, mentre escolteu aquesta bonica i romàntica cançó que us deixo, que va gravar l'Albert Hammond l'any 1976.


Albert Hammond - Necesito poder respirar

Hoy no me importa ya la luz del sol
no necesito nada más
no sé si quiera que pensar, ni hablar
no siento miedo, ni dolor
dandome tu amor
me ha entregado tu verdad
ya no existe mas
que no pudiera desear.

Soy una nueva dimensión de tí,
ven, ven y duerme junto a mi.

Solo necesito poder respirar para amarte
necesito poder respirar para amarte
solo el aire me puede ayudar.

Soy una nueva dimensión de tí,
ven, ven y duerme junto a mi.

Solo necesito poder respirar para amarte
necesito poder respirar para amarte
solo el aire me puede ayudar.

Soy una nueva dimensión de tí,
ven, ven y duerme junto a mi.