dimarts, 22 de juny del 2010

Meryl Streep -"No és tan fàcil"- 2009 -

Tal dia com avui va néixer...


Meryl Streep

Mary Louise Streep ( 22 juny de 1949 , Summit , Nova Jersey ), més coneguda com Meryl Streep, és una actriu de teatre , cinema i televisió nord-americana , una de les artistes més premiades de tots els temps amb dos premis Oscar a setze nominacions , set Globus d'Or a vint nominacions, un BAFTA en tretze nominacions, dos premis del Sindicat d'Actors en onze nominacions, quatre nominacions als Grammy , dos Emmy , una nominació als premis Tony , el premi a la millor interpretació femenina del Festival de Cannes i un César honorífic.
Va debutar en televisió amb la sèrie Holocaust i en cinema amb la pel lícula Julia . L'èxit li va arribar aviat, amb pel lícules com The Deer Hunter , al costat de Robert De Niro , i Kramer vs. Kramer , junto a Dustin Hoffman . Kramer , al costat de Dustin Hoffman .

El 2010 va ser guardonada com a membre honorari de l'Acadèmia d'Arts i Lletres dels Estats Units, sent la primera vegada que aquesta acadèmia concedeix aquesta distinció a un actor només com a mèrit pel seu treball.




"No és tan fàcil", és una comèdia on interpreta una madura divorciada que manté una aventura amb el seu ex marit, casat amb una joveneta, mentre també comença a sortir amb un arquitecte que està redissenyant casa seva.

En aquesta ocasió s'enfunda la disfressa de mare divorciada, massa cansada i infravalorada com per plantejar cap futur amorós, amb una família de fills independents i un ex-marit seductor casat amb una exuberant neuròtica

Meryl Streep ens demostra que hi ha vida més enllà dels 50, que es pot seguir sent sexy tot i ser mare (i gairebé àvia) i que ella mateixa és meravellosa.
Es va estrenar el desembre del 2009