dimecres, 31 de març del 2010

La vida es bella (1997)

"Aquesta és una història senzilla, però no és fàcil explicar-la. Com en una faula, hi ha dolor. I, com una faula, és plena de meravelles i de felicitat."




Una pel.lícula amb més de quaranta premis internacionals guanyats, incloent tres Oscar al millor actor, pel.lícula estrangera i millor música. Tot el reconeixement per aquest meravellós film és poc.

Amb una durada de 122 minuts, ens faran comprendre d'una manera única i fabulosa aquesta obra d'art que està a l'altura de grans clàssics.

La Vida és Bella és una pel.lícula que no s'oblida fàcilment. Costa oblidar-la per lo ben feta i el que aconsegueix, arribar al cor de l'espectador d'una manera impecable.

La fascinació per compaginar una cosa tan cruel i horrible com és la guerra amb les rialles i bromes és una cosa inversemblant i difícil de creure fins que un veu a Roberto Benigni barrejar la comèdia amb el drama. I si a aquesta compaginació hi afegim amor i tendresa al costat d'una banda sonora perfecta, no cal dir més. Tenim la pel.lícula perfecta.

Us la recomano!

1 comentari:

Anònim ha dit...

la vida es bella..principessa..
encara que tot vingui en contra, hi ha cosas que ho compensan......
eh?...morena