divendres, 26 de febrer del 2010

Love actually (2003)

Títol V.O.: Love Actually
Any de producció: 2003
Distribuïdora: United International Pictures
Gènere: Comèdia Romàntica
Classificació: No recomanada a menors de 7 anys
Estrena: 21 novembre 2003
Director: Richard Curtis
Guió: Richard Curtis
Música: Craig Armstrong
Fotografia: Michael Coulter
Intèrprets: Hugh Grant, Heike Makatsch, Keira Knightley, Liam Neeson, Alan Rickman, Emma Thompson, John Sharian, Colin Firth, Laura Linney, Bill Nighy, Rowan Atkinson, January Jones, Elisha Cuthbert, Chiwetel Ejiofor, Julia Davis, Rodrigo Santoro

Love Actually és una comèdia romàntica britànica de 2003, escrita i dirigida per Richard Curtis. El guió mostra diferents visions de l'amor a través d'una varietat d'històries individuals, moltes de les quals estan vinculades amb el progrés de la pel.lícula. La majoria de l'elenc està compost, predominantment, per actors anglesos.

La pel.lícula comença cinc setmanes abans de Nadal i es desenvolupa setmana per setmana en forma regressiva fins arribar les vacances, amb un epíleg que es porta a terme un mes més tard.

El nou primer ministre (Hugh Grant) s'enamora d'un membre del seu gabinet (Martine McCutcheon) als pocs minuts de prendre possessió del seu despatx al 10 de Downing Street. Un escriptor (Colin Firth) escapa al sud de França per refer-se d'una desil•lusió amorosa i s'enamora de nou en un llac. Una dona feliçment casada (Emma Thompson) sospita que està perdent el seu marit (Alan Rickman). Una recent casada (Keira Knightley) interpreta malament l'actitud del millor amic del seu marit. Un escolar (Thomas Sangster) vol despertar l'interès de la noia més desitjada de l'escola. Un padrastre que s'ha quedat vidu (Liam Neeson) tracta de connectar amb un fill al que amb prou feines coneix (Sangster). Una executiva (Laura Linney) s'arrisca a donar el primer pas amb un company de feina de qui porta temps enamorada. Un vell rocker (Bill Nighy) que ha viscut molt però no es recorda de res prepara la seva reaparició final a la seva manera peculiar. L'amor, el gran enredat, a tots els iguala a l'hora de complicar la vida. Els amors i les vides de tots aquests ciutadans de Londres es barregen i s'entrecreuen en el dia de Nadal, amb resultats romàntics, divertits i agredolces per a tots els que han tingut la fortuna (o l'infortuni) d'enamorar-se.

love actually (millor escena)















love actually (subtitulada) una altra de les millors escenes












B.S.O Love actually

1.Jump (for My Love) - Girls Aloud
2.Too Lost In You - Sugababes (Soundtrack Version)
3.The Trouble With Love Is - Kelly clarkson
4.Here With Me - Dido
5.Christmas Is All Around - Billy Mack
6.Turn Me On - Norah Jones
7.Songbird - Eva Cassidy
8.Sweetest Goodbye - Maroon 5
9.Wherever You WIll Go - The Calling
10.I'll See It Through - Texas
11.Both Sides Now - Joni Mitchell
12.White Christmas - Otis Redding
13.Take Me As I Am - Sharissa
14.All I Want For Christmas Is You - Olivia Olson
15.God Only Knows - the Beach Boys
16.All You Need Is Love - Lynden David Hall
17.Sometimes - Gabrielle
18.Glasgow Love theme - Craig Armstrong
19.PM's Love theme - Craig Armstrong
20.Portugese Love theme - Craig Armstrong